Ronde van Groningen live op tv en internet

UITHUIZERMEEDEN – De Eemsmond Ronde van Groningen is komende zaterdag live op televisie en internet te volgen. Vanaf 14.30 uur gaat Podium TV de wedstrijd live uitzenden. De beelden zijn op Podium TV (Ziggo-kanaal 35) te zien, maar ook op de internetsites van het Dagblad van het Noorden (DvhN.nl) en Podium.tv. De ontknoping is daarmee direct in beeld, de finish in Uithuizermeeden wordt omstreeks 16.15 uur verwacht.

De organiserende vereniging NWV Groningen is blij met de aandacht die Podium TV gaat schenken aan deze klassieker. Thijs Rondhuis namens de organisatie: “Aan Podium TV hebben we zeer goede ervaringen overgehouden als gevolg van de samenwerking rond de Energiewacht Tour. Voor ons als organisatie – en voor al onze vrijwilligers – is het een blijk van waardering dat deze wedstrijd met veel traditie nu in het Noorden van het land, maar ook onder wielerliefhebbers binnen en buiten onze landsgrenzen te bekijken is. Live-beelden dragen bij tot meer aandacht en waardering voor onze ronde. Podium TV maakt dit mogelijk en dat waarderen we zeer.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *